1. ham prepared by curing
2. center- cut pork loin
3.frencheed rib end of loin
3.baby back ribs
4.center-cut pork chop from the loin end
5.center-cut pork chop from the rib end
อันนี้เนื้อแกะนะคะ
V
V
V
6. noisettes
7.frenched rack
8.split and chined rack
9.double and single-rack chops
10.foresaddle
ช่วยหน่อยนะคะ งงกับศัพท์พวกนี้มากเลย
แปลอังกฤษเกี่ยวกับเนื้อหมูและเนื้อแกะแพะช่วยหน่อยนะคะ
2. center- cut pork loin
3.frencheed rib end of loin
3.baby back ribs
4.center-cut pork chop from the loin end
5.center-cut pork chop from the rib end
อันนี้เนื้อแกะนะคะ
V
V
V
6. noisettes
7.frenched rack
8.split and chined rack
9.double and single-rack chops
10.foresaddle
ช่วยหน่อยนะคะ งงกับศัพท์พวกนี้มากเลย