หาpaperค่ะ

Journal: Journal of food protection
Year: 2010, vol. 73, pages 976-980
Title: Comparison of Neck Skin Excision and Whole Carcass Rinse Sampling Methods for Microbiological Evaluation of Broiler Carcasses before and after Immersion Chilling
authors: Cox NA, Richardson LJ, Cason JA, Buhr RJ, Vizzier-Thaxton Y, Smith DP, Fedorka-Cray PJ, Romanenghi CP, Pereira LV, Doyle MP
link: http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2010/00000073/00000005/art00023?token=004f17e6502e6af5a666f3a7b6c7b40346f3b6b67477a663c49264f65263a3d4f58762f46535cfc
หรือ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20501052

ส่งมาที่เมลล์ dao_suthida@hotmail.com นะคะ ขอบคุณค่ะ
แก้ไขข้อความเมื่อ
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่