สุดยอดความคิดเห็น
ความคิดเห็นที่ 4
Spaghetti sauce, pork sausage plugged.
Ingredient
1.. spaghetti (No. 3) 250 g.
2. Pork mince 200g
3. ripe tomatoes 3 units
4. onion 1 unit
5. carrot 1/4 unit
6. Potatoes 1 unit
7. olive oil. 1 Tsp
8. Salt 1/4 tsp.
9. sugar 1 tsp.
10. Soup
Method
1.. sliced sausage. Then put the spaghetti and sausage plugged.
2.. Put the plugged sausages to boil for 10 minutes.
3.. Juice, tomato reservoirs 2 balls through the cross and bring to the boil and leave until the tomatoes soften.
4.. Juice, fresh tomato, the remaining reservoirs. Cut into small pieces, onion, potato, carrot, did the same.
5 .tomatoes are soft and cooked. Peel the skin and mash the tomatoes thoroughly.
6. the wok, add the olive oil. When hot, add the sliced onions and stir fry until fragrant. Then add pork and stir.
7. Enough Musi pale potatoes with carrots. Then add chopped tomatoes to it.
8. Fill the tomato soup Ee. Then close the lid and leave it for about 15 minutes.
9. After it is cooked, season with sugar, salt and pepper.
10. Held a spaghetti plate. Spoon sauce onto the pork chops. Serve it
Ingredient
1.. spaghetti (No. 3) 250 g.
2. Pork mince 200g
3. ripe tomatoes 3 units
4. onion 1 unit
5. carrot 1/4 unit
6. Potatoes 1 unit
7. olive oil. 1 Tsp
8. Salt 1/4 tsp.
9. sugar 1 tsp.
10. Soup
Method
1.. sliced sausage. Then put the spaghetti and sausage plugged.
2.. Put the plugged sausages to boil for 10 minutes.
3.. Juice, tomato reservoirs 2 balls through the cross and bring to the boil and leave until the tomatoes soften.
4.. Juice, fresh tomato, the remaining reservoirs. Cut into small pieces, onion, potato, carrot, did the same.
5 .tomatoes are soft and cooked. Peel the skin and mash the tomatoes thoroughly.
6. the wok, add the olive oil. When hot, add the sliced onions and stir fry until fragrant. Then add pork and stir.
7. Enough Musi pale potatoes with carrots. Then add chopped tomatoes to it.
8. Fill the tomato soup Ee. Then close the lid and leave it for about 15 minutes.
9. After it is cooked, season with sugar, salt and pepper.
10. Held a spaghetti plate. Spoon sauce onto the pork chops. Serve it
แสดงความคิดเห็น
รบกวนคนเก่งอังกฤษช่วยแปลด้วยค่ะ
สปาเก็ตตี้เสียบใส้กรอกซอสหมูสับ
ส่วนผสม
1. เส้นสปาเก็ตตี้ (เบอร์ 3) 250 กรัม
2. หมูสับ 200 กรัม
3 มะเขือเทศสุก 3 ลูก
4. หอมหัวใหญ่ 1 หัว
5. เเครอท 1/4 หัว
6. มันฝรั่ง 1 หัว
7. น้ำมันมะกอก 1 ช้อนโต๊ะ
8. เกลือป่น 1/4 ช้อนชา
9. น้ำตาลทราย 1 ช้อนชา
10. น้ำซุป
วิธีทำ
1. นำใส้กรอกมาหั่น แล้วนำเส้นสปาเก็ตตี้มาเสียบใส้กรอก
2. นำเส้นที่เสียบใส้กรอกแล้วไปต้ม 10 นาที
3. นำมะขือเทศ 2 ลูก มาผ่ากากบาท แล้วนำไปต้มทิ้งไว้จนมะเขือเทศนิ่ม
4. นำมะขือเทศสดที่เหลือ มาหั่นให้เป็นชิ้นเล็กๆ หอมหัวใหญ่ มันฝรั่ง แครอท ก็ทำเช่นเดียวกัน
5. เมื่อมะเขือเทศที่ต้มไว้นิ่มแล้ว ให้นำมาลอกผิวแล้วยีมะเขือเทศให้ละเอียด
6. ตั้งกระทะใส่น้ำมันมะกอก พอร้อนแล้วให้ใส่หอมหัวใหญ่ที่หั่นลงไปผัดให้หอม แล้วใส่ใส่หมูสับลงไปผัด
7. พอหมูสีซีด ให้ใส่มันฝรั่งกับแครอท แล้วค่อยใส่มะเขือเทศสับลงไป
8. เติมน้ำซุป เเล้วใส่เนื้อมะเขือเทศ จากนั้นปิดฝาหม้อทิ้งไว้ประมาณ 15 นาที
9. หลังจากที่สุกแล้ว ก็ปรุงรสด้วย น้ำตาลทราย เกลือป่น และพริกไทยป่น
10. จัดเส้นสปาเก็ตตี้ใส่จาน แล้วตักซอสหมูสับลงบนเส้น ยกเสิร์ฟได้เลย