The best Fudgy & Crispy brownies by Laura Vitale

วันนี้ลองเตาใหม่ ไม่กล้าทำ advance มาก เริ่มจาก. Basic ก่อน บราวนี่แสนอร่อย ที่ทั้งหนึบและหน้ากรอบ อดใจไม่ไหว ไม่รอเย็น แกะจากพิมพ์เลย ตัดเอาหน้าตามาให้ดูชัดๆนะคะ อร่อยม๊ากกก



เหมือนเคยค่ะ ต้อมทั้งที ไม่ได้มีแค่show รูป ( ที่ถ่ายไม่ค่อยจะสวย 555) เรามีวิธีทำมาให้ด้วย
อันนี้เจอใน youtube ค่ะ เห็นหน้าตาแล้วต้องตามไปหาสูตรมาได้ดังนี้เลยค่ะ ไปดูกัน

ปูลู ขี้เกียจพิมพ์อ่ะค่ะ เลยเอาของเจ้าของสูตรเขามาแปะเลย แต่รูปเป็นของต้อมเองนะคะ และที่อยู่ในวงเล็บคือต้อมเปลี่ยนสูตรเขานิดหน่อยนะคะ

Ingredients:
5 ounces of Unsalted Butter, at room temperature
7 ounces of Bittersweet Chocolate, melted
1 Cup of Sugar
2 tsp of Vanilla Extract
¼ tsp of Salt ( change to 1/2 tsp of salt)
1 Tbsp Cocoa Powder
2 Large Eggs ( change to 3 eggs)
2 Tbsp of warm Water
1 tsp of Instant Espresso Powder ( if you don't need. You can skip this ingredient)
2/3 Cup of All Purpose Flour



Process,

1) Preheat oven to 350. Spray an 8 by 8 inch square pan with non stick cooking spray and lay the bottom with parchment paper. Set aside.

2) In a small cup mix together the warm water with the instant espresso powder, set aside.

3) In a large bowl whisk together the sugar and butter until fluffy. Add the eggs, vanilla extract and espresso mixture. Beat until all is combined.



4) Add the melted chocolate and whisk, add the dry ingredients and mix everything together until it’s incorporated but don’t over mix.





5) Pour batter into your prepared pan and bake for about 40 to 45 minutes or until when a toothpick inserted in the middle comes out with moist crumbs but not wet batter.







6) Cool for about 5 minutes in the pan and then transfer them to a cooling rack to cool completely.









Cut into bars and serve!

Recipe By: Laura Vitale
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่